20 december 2021

Deze week hebben de medewerkers van Pro-Verkeer dit kerstpakket ontvangen. Ook op deze manier tonen we onze waardering voor hun inzet het afgelopen jaar. Naast de lekkernijen in het pakket ontvingen de collega’s boeken om de komende periode van te genieten.

Fijne feestdagen en een goed 2022!

Ontvang jij volgend jaar ook zo’n pakket? Bekijk onze vacature’s op www.werkenbijpro-verkeer.nl.

Delen op Facebook


5 december 2021

Wie zoet is krijgt lekkers!

We hebben aan al onze collega’s een luxe chocoladeletter in mooie geschenkverpakking overhandigd! De letters zijn onderdeel van de Sinterklaasactie “Maak de droom waar” van Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland, van de opbrengst van de actie worden droomreizen voor gehandicapte kinderen gerealiseerd.

Ook hebben we namens ieder personeelslid een 2e letter besteld. Die 60 letters zullen op 5 december worden gedoneerd in kinderziekenhuizen.

Delen op Facebook


28 november 2021

Ambassadeur Inclusief werkgeverschap

We zijn ambassadeur van Inclusief werkgeverschap! Kansen bieden, sociaal ondernemen en investeren in duurzame relaties zit verweven in de cultuur van Pro-Verkeer. Ons speciaal ontwikkeld opleidingstraject is een voorbeeld waar we trots op zijn.

Helaas kon de werkgeversbijeenkomst én uitreiking van de Social Impact Award van WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden dit jaar niet door gaan. Desondanks hebben we een award ontvangen. Inmiddels heeft de award een mooie plek op ons kantoor gekregen.

Delen op Facebook


1 november 2021

Loonsverhoging in 2022!

Op 1 januari 2022 voert Pro-Verkeer een loonsverhoging van 7% door! Met deze loonsverhoging geven we collega’s meer ruimte in de portemonnee ondanks de inflatie. Hiermee stijgt het basisloon naar €12,00 bruto per uur. Dat is nog zonder toeslagen, vakantiegeld en verlof opgeteld in het uurloon.

Benieuwd wat we nog meer bieden, of gelijk solliciteren? Kijk op onze vacature website! www.werkenbijpro-verkeer.nl.

Delen op Facebook


11 december 2020

Pro-Verkeer bestaat 5 jaar!

Op 14 december 2015 zijn we ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel, we vieren dus ons eerste lustrum. Supertrots als team op wat we de afgelopen vijf jaar hebben bereikt!

Het onderscheidend vermogen van Pro-Verkeer was van het begin af aan duidelijk; kwaliteit leveren op het gebied van verkeersveiligheid. Hiermee hebben we ons de afgelopen vijf jaar onderscheidden en ook in de toekomst blijven we dit doen. Pro-Verkeer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 65 medewerkers, 30 bedrijfsauto’s en toonaangevende opdrachtgevers uit de infra-, verkeerstechniek en evenementenbranche’s. Met onze opgedane kennis en door investeringen in onze dienstverlening blijven we voorop lopen in een markt die constant verandert. Dagelijks werken we met een gemotiveerd team aan uitdagende projecten, werven we nieuwe verkeersregelaars en leiden we collega’s op via onze interne opleidingen tot verkeersregelaar, coördinator, medewerker verkeerstechniek en sinds kort ook tot verkeersregelaar 9101.

Bovenstaand succes hebben we onder andere te danken aan onze prettige samenwerking met u. Alle medewerkers van Pro-Verkeer willen u dan ook op deze manier bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Bedankt!

Erik Kiljan

Delen op Facebook


16 oktober 2020

Samenwerking Webego

De eerste twee kandidaten vanuit Webego zijn vorige week geslaagd als Landelijk Bevoegd Verkeersregelaar bij Pro-Verkeer B.V. Webego, het mens-ontwikkelbedrijf van de gemeente Goeree-Overflakkee, werkt samen met Pro-Verkeer aan het ontwikkelen en opleiden van kandidaten als verkeersregelaar. In de zomermaanden is een aantal kandidaten vanuit Webego aan de slag gegaan als aanspreekpunt, parkeerwacht en schoonmaker bij de Noordzeestranden van Goeree-Overflakkee. Tijdens dit project doorliepen zij een ontwikkeltraject onder begeleiding van praktijkopleiders van Webego. De kandidaten oefenden met werknemersvaardigheden, zoals communiceren en samenwerken, en vakvaardigheden, zoals bezoekers te woord staan. Werken leer je door het te doen!

Twee kandidaten hebben na het voltooien van het ontwikkeltraject de stap naar een betaalde baan gemaakt. Deze kandidaten hebben bij Pro-Verkeer een interne opleidingsweek gevolgd en succesvol afgerond. Zij zijn daarmee geslaagd als Landelijk Bevoegd Verkeersregelaar. Binnenkort beginnen ze met hun baan bij Pro-Verkeer, een landelijke toeleverancier van verkeersregelaars, coördinatoren en overige diensten rond verkeersveiligheid. Op woensdag 30 september vond (uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen) een afscheidsdiner van het strandproject plaats. De twee geslaagde kandidaten zijn tijdens deze avond extra in het zonnetje gezet.

Delen op Facebook


27 augustus 2020

Loonsverhoging!

De huidige crisis heeft een ongekende impact, zo ook op Pro-Verkeer. De start van 2020 was een periode met onzekerheden. Evenementen werden geannuleerd en projecten werden uitgesteld. Desondanks kunnen we met trots stellen dat deze onzekerheden geen impact hebben gehad op de salariëring, zonder steun van overheidsgelden. Door de continue kwaliteit die Pro-Verkeer levert is de terugval in opdrachten gering gebleven, onze opdrachtgevers blijven langdurig samenwerken. Daarnaast zijn we sinds begin 2020 een aantal grote projecten gestart en zijn we samenwerkingen met nieuwe opdrachtgevers aangegaan. Al met al zijn onze collega’s er in geslaagd snel te schakelen naar het nieuwe normaal en daar de kwaliteit van Pro-Verkeer in terug te brengen. Als blijk van waardering is er door de directie besloten een loonsverhoging van 4% door te voeren per 01-09-2020!

Het hogere uurloon is ook van toepassing op de eerste overeenkomst die we met nieuwe medewerkers aangaan. Ben je benieuwd naar onze vacature? Kijk dan op www.werkenbijpro-verkeer.nl of neem contact op via 085-2736039.

Delen op Facebook


24 maart 2020

Samenwerken aan veiligheid.

Veiligheid en doorstroming zijn belangrijke aspecten binnen onze samenleving. Pro-Verkeer is hier steevast aan verbonden met onze dienstverlening op het gebied van verkeersveiligheid. Dit doen we in de breedste zin van het woord, van het inzetten van verkeersregelaars tot het in werking stellen van tijdelijke afzettingen. Ook het advies in de voorbereidende fase nemen we op ons. Al met al hebben we met onze positie binnen de infra-branche een onmisbare functie.

Zeker nu de samenleving wordt beïnvloed door het coronavirus. Onze verkeersregelaars zorgen er voor dat weggebruikers met geminimaliseerd oponthoud hun weg vervolgen. We ontzorgen hulpverleners door verkeersdeelnemers sturing te geven bij gewijzigde verkeerssituaties. Onze medewerkers zijn conform de richtlijnen van het RIVM aan het werk en als organisatie zorgen we er voor dat iedereen geïnformeerd blijft. We volgen de ontwikkelingen en voeren deze door in het gestelde protocol. Naast het blijven uitvoeren van geplande werkzaamheden zijn we ook met onze (sociale) partners in gesprek. We begrijpen dat er uitdagingen bij onze partners liggen waar maatwerk essentieel in is. Onze expertise van ontzorgen laten we hierin graag terugkomen.

Delen op Facebook


12 oktober 2019

Uitbreiding wagenpark

Vanaf vandaag is ons wagenpark uitgebreid met een Nissan Navara. Deze wagen is volledig ingericht voor het (ver)plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Een dienst die we steeds vaker leveren als aanvulling op de inzet van verkeersregelaars. Door onze verkeersregelaars ook op te leiden voor het certificaat BRL-9101 ontzorgen we onze opdrachtgevers met een totaalpakket. Voor aanvang wordt de afzetting in werking gesteld, tijdens de dienst het verkeer geregeld en na afloop weer conform richtlijnen afgedraaid.

Een van de eerste projecten waar de Nissan ingezet zal worden is de Reconstructie N489, waar Pro-Verkeer in samenwerking met Bam Verkeerstechniek de gehele afzetting verzorgt. Gedurende het drie jaar durende project wordt dagelijks het werkvak, de omleiding en inleidende bebording op- en afgedraaid.

Delen op Facebook


5 september 2019

Drie maal is scheepsrecht..?

We zijn genomineerd voor de Social Impact Award 2019! Met de award worden sociale ondernemers uit de regio in het zonnetje gezet. Baanbrekend Drechtsteden nomineert ondernemingen die laten zien dat een gezonde bedrijfsvoering prima samen kan gaan met het aan het werk helpen van mensen. Onder andere onze nauwe samenwerking met Baanbrekend Drechtsteden, het bieden van maatwerk in werkzaamheden en vervolgopleidingen en ons ‘buddy-traject’ hebben bijgedragen aan onze nominatie.

Zowel in 2017 als 2018 waren we genomineerd voor de award, toen grepen we net naast de prijs. Of dit jaar het gezegde ‘Drie maal is scheepsrecht’ uitkomt..? Wordt vervolgd.

Delen op Facebook


28 augustus 2019

Kijk binnen bij bedrijven

Op maandag 16 september is de themadag Verkeer, georganiseerd door Werkcentrum Brabantse Wal. Locatie: Werkcentrum, Rooseveltlaan 148, 4625 DE in Bergen op Zoom. Tijdens deze dag presenteren we het beroep Verkeersregelaar, onze onderneming en de kansen die we bieden.

De dag is gericht aan geïnteresseerden in de verkeersbranche, in het bijzonder de functie verkeersregelaar. Als samenwerkende partij van Werkcentrum Brabantse Wal én toonzetter binnen de branche zijn we uitgenodigd om de functie toe te lichten, onze carrièremogelijkheden te presenteren en indien er een match is direct een vervolgafspraak in te plannen. Kandidaten kunnen dan op korte termijn een (eigen) opleiding volgen en na slagen onder begeleiding van een ervaren buddy aan het werk gaan.

Inschrijven voor de open dag kan op www.kijkbinnenbijbedrijven.nl , voor meer informatie over de functie verkeersregelaar kun je terecht op www.werkenbijpro-verkeer.nl.

Delen op Facebook


15 juli 2019

Verhuisbericht

Per 15 juli is Pro-Verkeer verhuisd naar een ander pand. Het nieuwe adres is:
Kaartenmakerstraat 7
2984 CB Ridderkerk. Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd.

Delen op Facebook


17 april 2019

Bezoek op locatie

Van het gemeentehuis naar een bouwplaats. Het college van B&W van Alblasserdam zijn op locatie de werkzaamheden van Pro-Verkeer gaan bekijken. Op deze locatie werken de verkeersregelaars mee aan het realiseren van een energieneutraal bedrijvenpark. Zandwagens worden op meerdere locaties tussen het laad- en lospunt begeleid. Hierdoor blijft de verkeersdoorstroming vlot zonder de veiligheid in het geding te brengen.

Na deze hands-on introductie is het college verder geinformeerd over Pro-Verkeer. Ook de openstaande vacatures voor verkeersregelaar kwamen aan bod, dit heeft geleid tot veelbelovende vervolgafspraken. Delen op Facebook


13 april 2019

Verkeersregelaars in beeld

Pro-Verkeer is onderdeel van de meest recente aflevering van het programma How It's Done. Directeur Erik Kiljan vertelt in de aflevering over de functie verkeersregelaar, de branche en de grootste uitdaging van Pro-Verkeer.

Die uitdaging? Verkeersregelaars werven!

Delen op Facebook


10 februari 2019

Speciaal Transport B747

Bij het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp staat sinds kort een Boeing 747 in de tuin. Het vliegtuig is uitgevoerd in de kleuren van reisorganisatie Corendon en zal worden ingezet als “experience center”.

De jumbojet is vanaf Schiphol naar zijn bestemming vervoerd over de weg. Om in de hoteltuin aan te komen moesten sloten gedempt worden, snelweg A9 afgesloten worden en lantaarnpalen en vangrails tijdelijk weggehaald worden. Al met al een uitdagende opdracht die in de span van 3 nachten zonder problemen is voltooid. Pro-Verkeer is bij de operatie betrokken geweest door het verkeer op provinciale wegen om te leiden en bezoekers (kijkers, gegadigden, pers) naar de juiste locaties te begeleiden.

Delen op Facebook


22 december 2018

Kerstmarkt 2018

Kerstmarkt Dordrecht is een jaarlijkse evenement in het centrum van Dordrecht. De 2018-editie was wederom de grootste kerstmarkt van Nederland, dit jaar met circa 385.000 bezoekers. Pro-Verkeer was verantwoordelijk voor het begeleiden van de verkeersstromen naar het centrum van Dordrecht. Een mooie uitdaging, zeker omdat de helft van de historische binnenstad aan het water grenst. Alle verkeersdruk komt daarmee op een zijde van de locatie. Het epicentrum daarvan is de Spuiboulevard waar pendeldiensten, parkeerders en voetgangers elkaar kruisen. Onze verkeersregelaars en coördinatoren zijn in grote getalen aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Delen op Facebook


25 oktober 2018

Weer genomineerd voor de Social Impact Award

Voor het tweede jaar op rij zijn we genomineerd voor de Social Impact Award Drechtsteden. Dit jaar zullen er twee prijzen worden uitgereikt, namelijk de vakjuryprijs als de publieksprijs. De vakjury bestaat dit jaar uit Peter Heijkoop (Portefeuillehouder Werk & Inkomen van de Drechtsteden), Jennifer van Rossum (HR-manager Subway Dordrecht, winnaar 2017) en Tof Thissen (Algemeen directeur UWV WERKbedrijf). Naast de juryprijs wordt er dit jaar ook een publieksprijs uitgereikt, stemmen hiervoor kan op https://nl.surveymonkey.com/r/BBXWGML

Wij zijn genomineerd vanwege de plaatsingsmogelijkheden die we bieden aan kandidaten in overleg met Baanbrekend Drechtsteden. We bieden iedereen de mogelijkheid (weer) deel uit te maken van de arbeidsmarkt en bieden de opleiding kosteloos aan. Inmiddels hebben we zo’n 50 nieuwe collega’s mogen verwelkomen vanuit Baanbrekend, allen met een urencontract en sommigen inmiddels met een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Op 8 november zullen de winnaars bekend worden gemaakt, aanmelden kan via de website van Baanbrekend Drechtsteden.

Delen op Facebook


1 juni 2018

Dordt in Stoom weer een succes

Op 25, 26 en 27 mei 2018 is het grootste stoomevenement van Europa, Dordt in Stoom gehouden in de binnenstad van Dordrecht. Tijdens het evenement waren stoom-boten, -machines, -walsen, -trekkers en -auto’s, schaalmodellen en een heuse stoomtrein te bezichtigen. De verkeersregelaars van Pro-Verkeer hebben hier met veel plezier toegezien op de verkeersveiligheid en gastvrijheid. Zo werden bezoekers met oldtimerbussen van en naar de gratis parkeergelegenheid gebracht onder het toeziend oog van onze verkeersregelaars, gasten geïnformeerd over de attracties en bezienswaardigheden en werden omwonenden begeleid over het evenementterrein.

Aan het einde van de 2e en 3e dag werden de plusminus 60 stoomvoertuigen gestald op een terrein buiten het centrum. Dat betekende dat de walsen, trekkers en machines over de openbare weg begeleid moesten worden. Ook deze verantwoording heeft Pro-Verkeer mogen nemen. Hieronder een impressie van het evenement, meer beeldmateriaal is beschikbaar op www.dordtinstoom.nl.

Delen op Facebook


13 maart 2018

Volop baankansen als beroepsverkeersregelaar

In maart lanceren we, in samenwerking met het UWV en twee collega bedrijven, de campagne ‘Ik regel verkeer’. Hierin geven we een realistisch beeld weer van het relatief jonge beroep van beroepsverkeersregelaars en gaan we samen opzoek naar 300 nieuwe collega’s. John de Wolf, die zich al jaren inzet voor 50-plussers op de arbeidsmarkt en tevens een hoofdrol vertolkt in de campagne, stelt: “Door deze campagne zien mensen eindelijk hoe veelzijdig het beroep is en laten we zien dat er nog volop baankansen zijn.”

In de loop der jaren maakte het vak een flinke verandering door. Waar dit vroeger vaak een taak van de politie was, was het voor hen steeds groter wordende takenpakket een reden om beroepsverkeersregelaars in het leven te roepen. Zij zijn degene die dag in dag uit en door weer en wind het verkeer regelen bij evenementen en wegwerkzaamheden. En dit doen zij met veel plezier.

Waar het beroep zich flink ontwikkelde, laat de verandering van het imago tot op heden nog op zich wachten. Deze campagne neemt eventuele vooroordelen weg. Wat doet een verkeersregelaar? Wat kan hij of zij verwachten? Dit zijn vaak gestelde vragen. Op de website www.ikregelverkeer.nl worden deze beantwoord en kunnen mensen die opzoek zijn naar een baan zich melden. Ook als zij nog niet over de juiste papieren beschikken worden zij van harte welkom geheten. We bieden de benodigde opleiding kosteloos aan.

Bekijk onze vacatures op onze homepage.

Delen op Facebook


15 november 2017

De uitreiking van de Social Impact Award

Tijdens de werkgeversbijeenkomst op 14 november 2017 heeft de onafhankelijke jury, bestaande uit Marjolein ten Hoonte - directeur Arbeidsmarkt & MVO Randstad Groep Nederland, Tof Thissen - directeur UWV WERKbedrijf en Jaap Paans – lid van het Economic Development Board Drechtsteden de winnaar van de Social Impact Award bekend gemaakt.

Helaas hebben we deze prijs niet bemachtigd. We hebben echter wel een inspirerende bijeenkomst gehad met als kers op de taart een genomineerden-trofee die een mooie plek op ons kantoor heeft gekregen.

Delen op Facebook


29 oktober 2017

De Drechtstadloop is een succes!

Pro-Verkeer heeft voor de 11e editie van de Drechtstadloop wederom de verkeersveiligheid bewaakt en service verleend aan de hardlopers. Samenwerkend met vrijwilligers hebben we de lopers over de openbare weg begeleid van de start tot de eindstreep op het Statenplein. De route liep vanaf de start door het centrum van Dordrecht richting de polders en dijken, waarna de finish vervolgens weer in hartje Dordrecht was. Een afwisselende route met onderweg veel verschillende uitdagingen voor onze verkeersregelaars.

De samenwerking met o.a. de organisatie en EHBO Dubbeldam was wederom vlekkeloos en we hopen ze dan ook volgend jaar weer te zien voor de volgende editie.

Delen op Facebook


16 oktober 2017

We zijn genomineerd voor een Social Impact Award!

Vanuit Baanbrekend Drechtsteden hebben we het goede nieuws ontvangen dat we zijn genomineerd voor de Social Impact Award. De uitreiking van de prijs zal plaatsvinden tijdens het werkgeversevenement van Baanbrekend Drechtsteden op 14 november 2017.

Baanbrekend Drechtsteden schrijft over de prijs: “Het realiseren van social impact speelt een steeds belangrijkere rol bij ondernemingen in de Drechtsteden. Met de Social Impact Award van Baanbrekend Drechtsteden zetten we de ondernemer met de grootste maatschappelijke relevantie in het zonnetje. Met deze award willen we zowel andere werkgevers inspireren als laten zien dat social impact ook economische impact kan hebben.”

We zijn vereerd met de nominatie en kijken uit naar de bijeenkomst waar we ongetwijfeld in goed gezelschap zullen zijn.

Delen op Facebook


Algemene Voorwaarden Privacy Verklaring